Bylinné liečivé polievkové zmesi

>> sobota 15. septembra 2018


Polievkové zmesi na všeobecnú podporu zdravia a prevenciu chorôb.


Polievková zmes 01 / cena: 4,10 EUR

Zmes na pravidelný nedeľný mäsový vývar. Posiluje stred, vyživuje krv, spevňuje povrch, premieňa hlien, vhodná pre suché typy. Vynikajúca pri suchých pľúcach. Obsahuje hubu Bai mu er, ktorá lubrikuje pľúca a suchosť organizmu. Zlepšuje imunitu. Vhodná na sychravú jeseň a zimu.

Obnova organizmu - Polievková zmes 02cena: 3,90 EUR       TOP PRODUKT

Zmes na pravidelný nedeľný mäsový vývar. Posiluje stred, vyživuje krv, spevňuje povrch, premieňa hlien. Zlepšuje imunitu.


Doplnenie krvi - Polievková zmes 03 / cena: 2,60 EUR

Táto polievková zmes je vhodná pre ženy po menzese, silne dopĺňa krv. Tým, že rýchlo doplní krv, bude žena menej vyčerpaná. Užívajte 2 - 3 dni od skončenia menzesu.


Obnova síl - Polievková zmes 04 / cena: 5,10 EUR

Táto polievková zmes regeneruje organizmus po veľkom vyčerpaní, strate síl, nenormálnej únave. Do polievky pridáme ešte 5 fig a 2 jablka.
Najprv dáme variť na 45 minút kura a potom pridáme byliny, figy a jablka. Konzumujeme kura, ovocie a pijeme tekutinu. Môžeme pridať pšeno alebo slzovku. Nie je vhodná na dennú konzumáciu.


Bylinný vývar - Polievková zmes 06 cena: 2,20 EUR    TOP PRODUKT

Táto zmes je vhodná na prípravu odvaru do zásoby, z ktorej potom varíme rýchlovky. Túto zmes dáme do 2,5 litra studenej vody, necháme zovrieť a varíme na miernom ohni 2,5 hodiny. Odstavíme a po vychladnutí dáme do chladničky. Takto upravený bylinný vývar spracujte do 2 dní.  Navyšuje energiu a podporuje tvorbu krvi, posilňuje organizmus. Môžeme použiť aj na varenie kaší, ryže, cestovín, zemiakov... Nepoužívame ho ako čaj.


Obnova vyčerpaného organizmu - Polievková zmes 07 / cena: 3,90 EUR

Túto zmes varíme z hovädzím chvostom - silne posilňuje vyčerpaný organizmus. Zaraďujeme medzi luxusné polievky. Hovädzí chvost patrí medzi najjangovejšie.


Rekonvalescenti - Polievková zmes 08 / cena: 3,40 EUR

Túto zmes podávame po chorobách. Je vhodná pre rekonvalescentov, aby sa rýchlejšie zregenerovali po chorobe.


Antiaging - Polievková zmes 09 / cena: 5,90 EUR

Antiaging zmes, podporuje obeh krvi, vody, skrašluje pleť, robíme z neho silný odvar z mäsom. Môžeme pridať pšeno alebo slzovku.


Detox - Polievková zmes 10 / cena: 4,10 EUR     TOP PRODUKT

Detoxikačná zmes pre pravidelné používanie pre celú rodinu. Táto zmes je na vyčistenie potravinovej chemie z organizmu. Ideálne je ju používať 1 - 2x mesačne.

Objednajte tu
Ku konečnej cene pripočítajte poštovné. Osobný odber Bratislava, Pezinok. 

Buďte súčasťou rastúceho trendu prírodnej tradičnej medicíny.

Upozornenie: Nie je náhradou za lekársku starostlivosť. 

Foto

Zverejnenie komentára

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP